VÁNOČNÍ CESTA (CZECH CHRISTMAS)

Směs vánočních koled a písní (Medley of Czech Christmas Carols for wind band and SATB choir)

By: Traditional
For: Concert band / wind band
page one of VÁNOČNÍ CESTA (CZECH CHRISTMAS)

Buy this score and parts

VÁNOČNÍ CESTA (CZECH CHRISTMAS)

$25.00

$14.90

$15.00

from $0.50

(+ VAT when applicable)

Preview individual parts:

PDF icon

Instant download

You are purchasing high quality sheet music PDF files suitable for printing or viewing on digital devices.
Composer
Traditional
Arranger
Year of arrangement
2018
Lyricist
Traditional
Difficulty
Moderate (Grades 4-6)
Duration
16 minutes
Genre
Other
License details
For anything not permitted by the above licence then you should contact the publisher first to obtain permission.

(For English click "Show More")

Směs vánočních koled a písní v netradičním aranžmá pro dechový orchestr a smíšený sbor nebo 4 vokální sólisty. Směs je sestavena tak, aby text koled vyprávěl postupně příběh, kterým se posluchač dostane z českých luhů a hájů postupně do Betléma k oslavě narození Krista. Myšlenka, která mne provázela při práci na tomto díle, je možnost doplnění koncertního provedení o živou tanečně-dramatickou část, která by vyobrazovala děj jednotlivých koled a vyobrazila by tak celý příběh od první zprávy o narození až po přivítání malého Ježíška. V takovém případě je možné i muzikálové provedení se zpívajícími herci a tanečníky namísto sboru. Směs je hratelná i zcela bez zpěvu. V takovém případě doporučuji zvážit zkrácení některých částí vynecháním repetic nebo pomocí Vi-De.

Směs obsahuje koledy: Byla cesta; Čas radosti, veselosti; Pásli ovce Valaši; Povězte nám, pastuškové; Já bych rád k Betlému; Rychle, bratři; Vondráši, Matóši; Půjdem spolu do Betléma; Jak jsi krásné, neviňátko; Narodil se Kristus Pán

Medley of Czech carols creating virtual journey of people following the sudden news about the birth of Christ in Bethlehem. I plan to create english lyrics in the future. Composition may be sung by the choir or 4 solo voices (SATB). It may be played instrumentally only too. In such case, I highly suggest considering of cuts and/or cancelling of repeats according to directors professional guess.

Songs included: Byla cesta; Čas radosti, veselosti; Pásli ovce Valaši; Povězte nám, pastuškové; Já bych rád k Betlému; Rychle, bratři; Vondráši, Matóši; Půjdem spolu do Betléma; Jak jsi krásné, neviňátko; Narodil se Kristus Pán

To purchase this score, please add it to your cart above. To purchase music not currently available on Score Exchange or for extended license requests, please contact the publisher directly.

Reviews of VÁNOČNÍ CESTA (CZECH CHRISTMAS)

Sorry, there's no reviews of this score yet. Please .